Anmäl företagets kontaktperson

Är du den person som hanterar de kollektivavtalade försäkringarna på företaget kan du ta del av våra informationsutskick och inbjudningar till informationsträffar genom att fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret. Finfa finns till för att hjälpa dig som är arbetsgivare med frågor och information kring de kollektivavtalade försäkringarna.

Ett företag kan anmäla flera kontaktpersoner.

Anmäl företagets kontaktperson

Hantering av personuppgifter

All behandling av personuppgifter sker utifrån bestämmelserna om integritetsskydd i personuppgiftslagen (PuL). Svenskt Näringsliv Försäkringsinformation AB kommer att behandla dina uppgifter i samband med administration i vår utbildningsverksamhet. Vi kommer också att tillhandahålla inbjudningar till kommande evenemang samt att sända information rörande aktuella frågor.

Uppgifterna kommer endast att vara tillgängliga för Svenskt Näringsliv Försäkringsinformation AB, Föreningen Svenskt Näringsliv och dess medlemsorganisationer i samma syfte som ovan.

Om du vill ha information om hur dina uppgifter behandlas eller önskar återkalla ditt samtycke vänligen kontakta evenemangets ansvarige eller maila till info@finfa.se. Detsamma gäller om du önskar avböja fortsatt information från oss.

Personuppgiftsansvarig är Svenskt Näringsliv Försäkringsinformation AB.

Vi hjälper arbetsgivare att ha koll på kollektivavtalad försäkring och pension.

I vilken roll besöker du sidan idag?