Artiklar taggade med Finfa

Här hittar du senaste nytt från oss. Vi uppdaterar dig med vad som händer hos oss och inom området kollektivavtalad försäkring och pension. Tips! Håll koll genom att att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

 1. Vi har alla svar om kollektivavtalad försäkring och pension

  Just nu syns vi i en mängd olika medier för att uppmärksamma arbetsgivare på vad Finfa kan hjälpa till med.

 2. Nytt i höst - ta hjälp av oss genom ett digitalt möte

  När du som jobbar med företagets kollektivavtalade försäkringar har både kluriga frågor och ont om tid har vi lösningen för dig - boka ett digitalt möte med ...

 3. Vi söker en försäkringskonsult i Stockholm

  Finfa står inför spännande förändringar och i samband med det söker vi en försäkringskonsult med placering på vårt huvudkontor.

 4. Boka ett digitalt möte med en försäkringskonsult

  Har du fullt upp och vill spara tid? Just nu testar vi en tjänst där arbetsgivare kan boka ett digitalt möte med en försäkringskonsult.

 5. Så fick Borlänge Energi stenkoll på pensionslösningarna

  Karin Sundström är HR-chef på Borlänge Energi, ett kommunalägt företag med 240 anställda. Bolaget arbetar med infrastrukturtjänster, såsom leverans av vatten...

 6. Boka höstens informationsträffar och webinars

  Vi erbjuder informationsträffar och webinars där du får veta allt du behöver om kollektivavtalad försäkring och pension.

 7. Så hanterar Åbro Bryggeri arbetsskador

  Lotta Samuelsson är HR-generalist och arbetsmiljökoordinator på Åbro Bryggeri i Vimmerby. I sitt dagliga arbete stöter hon på frågor och utmaningar, både frå...

 8. Sommartips till arbetsgivare

  Vi finns tillgängliga under hela sommaren om du har frågor kring kollektivavtalad försäkring och pension. På finfa.se hittar du svar på många frågor och du k...

 9. Hjälp oss testa finfa.se

  Du har väl sett vårt mail där vi ber om din hjälp att testa finfa.se? Dina insikter är viktiga för oss och det går fortfarande bra att testa.

 10. Finfa får toppbetyg av arbetsgivarna

  Under hösten 2018 gjorde vi tre olika kundersökningar som visade att de arbetsgivare som känner till Finfa är mycket nöjda.

Ladda fler nyheter

Vi hjälper arbetsgivare att ha koll på kollektivavtalad försäkring och pension.

I vilken roll besöker du sidan idag?