Information till dina anställda

Vi har tagit fram material som du som arbetsgivare kan använda dig av när du ska informera dina anställda om vad som ingår i det kollektivavtalade försäkringsskyddet. Försäkringarna är värdefulla förmåner som ger den anställda extra trygghet under och efter arbetslivet.

Information till anställda

Vår information till anställda består av en film och informationsblad som du kan ladda ner eller skriva ut. Om du vill ge de anställda en länk till filmen rekommenderar vi att du länkar mot YouTube. Du kan också få filmen som fil att spara, hör av dig till oss så ordnar vi det.

Du har även möjlighet att få filmen med ditt företags logotyp i början och i slutet av filmen till ett självkostnadspris. För detta hänvisar vi till vår leverantör Explainer AB.

Material att ladda ner eller skriva ut

Mer infomation

  • ForaCollectum och Alecta har information till privatpersoner.
  • Minpension.se är en kostnadsfri tjänst för alla som tjänar in pension i Sverige. Tjänsten sammanställer pensionsuppgifter och gör en pensionsprognos.
  • Ersättningskollen.se hjälper den anställda att räkna ut hur inkomsten påverkas vid sjukdom och olycksfall. Verktyget har tagits fram av Försäkringskassan, AFA Försäkring och Svensk Försäkring.
  • Alectas film "En liten film om en stor förmån" för tjänstemän.

Vill du som arbetsgivare få bättre koll för att kunna informera dina anställda? Då är du välkommen att kontakta oss.