Foras pensionsbesked kommer i april

I mitten av april skickar Fora ett pensionsbesked till alla som tjänar in eller har tjänat in pengar till Avtalspension SAF-LO.

Varje vår skickar Fora ett pensionsbesked till arbetare som har Avtalspension SAF-LO. Utskicket innehåller information om pensionskapitalets storlek och vilka pensionsförvaltare den anställda har. Det innehåller även information om de kollektivavtalade försäkringarna.

Informera de anställda

Alla har inte kunskap om tjänstepensionen och dess betydelse för den framtida pensionen, så passa på att informera de anställda. Den kollektivavtalade tjänstepensionen och försäkringarna är en värdefull och trygg förmån som betalas av arbetsgivaren. Finfa erbjuder både en film och material som du kan använda.

Material för att informera de anställda