Boka höstens informationsträffar och webinars

Vi erbjuder informationsträffar och webinars där du får veta allt du behöver om kollektivavtalad försäkring och pension.

Informationsträffar

På våra informationsträffar runt om i landet träffar du en av Finfas försäkringsexperter som går igenom det viktigaste för att du ska kunna hantera försäkringarna på ett enkelt och smidigt sätt i ditt arbete. Du kan välja att delta i en introduktion eller en fördjupande informationsträff.

Webinars

Att delta i ett webinar är ett effektivt sätt att skaffa information om ett ämne på kort tid. En av Finfas försäkringsexperter går igenom ett specifikt ämne och du kan ställa frågor. Exempel på webinar; tjänstepensionen ITP, arbetsskada, sjukdom och omställning vid arbetsbrist. Du ansluter till mötet via din dator eller mobil.

Alla träffar är kostnadsfria. Välkommen!

Se utbudet och boka en plats