Var med och fira Tjänstepensionens dag den 27 september

För att uppmärksamma den stora betydelse som tjänstepensionen har för arbetsgivare och arbetstagare arrangeras Tjänstepensionens dag. Dagen finns för att öka intresset och engagemanget för den kollektivavtalade tjänstepensionen.

Du som arbetsgivare kan uppmärksamma Tjänstepensionens dag genom att berätta för de anställda att företaget betalar tjänstepension.

Collectum är initiativtagare till Tjänstepensionens dag med syfte att öka kunskapen och engagemanget för tjänstepensionen. På Collectums hemsida finns material och information om hur du kan uppmärksamma dagen. 

Du som arbetsgivare hittar mer information om tjänstepension här på hemsidan. Använd gärna vår sökfunktion på startsidan. Du är också välkommen att kontakta våra experter på vår Arbetsgivarservice.